| Dream Hogwarts Bloğu | |
|
+16Helen Samara Evans Josette le Lieth Lizzie Blanchflower Lucianna Anabelle Lincoln Cath Jade Evans Kyrie Drakh Dharja W. Breña Estelle J. Rousséau Kyrie Morgana Dreamy Black Lucinda Arannox Criwulf P. Muddlerobe Maureen Ava Tennant Dylan T. Rhys Kaitlynn Lara Andy Dorothée J. Rousséau 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dharja W. Breña Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 7:40 am | |
| 08:40 ~ Okul için hazırlanmaya başlasam mı? | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 11:33 am | |
| 12.34
Okulu özledim sanırım. Daha açılmasına da çok var, keşke açılsa diye düşünüyorum. Açılsa ama bu sene hiç, hiç bitmese.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 2:47 pm | |
| 15:45 Saat 1'de başlamasına rağmen gidemedim yine kursa :S Hatta son 2 derse gideyim dedim ona bile yetişemedim, noluyor bana yahu? Şu sürekli uyuyan bi pokemon vardı, ona döndüm resmen!! |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 3:13 pm | |
| 16.13 Okuldan döndümm duyrulur. | |
|
| |
Estelle J. Rousséau Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 17 Lakap : yok Kan Statüsü : Safkan Hayvanı : Baykuş Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 6:19 pm | |
| 19:19
Okuldan nefret ediyorum -_-" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 6:45 pm | |
| 19.45 Okulumu çok seviyorum. xD Bu arada mervem ben konser izliyordum gelince dürt. | |
|
| |
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 7:23 pm | |
| 20.22
annem pideleri al diye uyandırdığında saat yedi buçuktu, sanırım önceki rekorumu bir iki saat geçtim. Layf iz vandırful... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 8:00 pm | |
| 21.00 Yorulmuşum bee. Msn toplusu bir an önce başlasın, duyrulur. Yoksa uyuyakalacağım. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 8:06 pm | |
| yirmibir.sıfırbeş
damn you turkcell!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 8:08 pm | |
| 21.08 Hoppidi hoppidi doppidi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 8:44 pm | |
| yirmibir.kırküç babamın ilk okul sınıf resmini bulduk feyspok'ta | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 9:29 pm | |
| 22.19 Laylaylom. Kafam çok karışık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 9:36 pm | |
| yirmiiki.otuzüç millete süper imza yapıyorum, kendime gelince... bu ne lan bi' boka benzemedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 9:39 pm | |
| 22.38 Bence güzel olmuş sadece pozda hafif bir gariplik var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 9:46 pm | |
| 22.44 kaç saattir birsürü resme bir sürü deneme yaptım ,bu terzi kendi söküğünü dikemedi... Nalan'a yaptığıma bakıyorum bir de buna.. ona yaptığımı kıskandım! Neysem kalsın böyle belki gecenin ilerleyen saatlerinde yaparım bir tane daha.. | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 10:14 pm | |
| 23:14 abuk sabuk düşünce selimdeyim gene... Tut beni Taisie... Tut beni Oi.... Tut beni Yuki | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Ptsi Eyl. 08, 2008 10:36 pm | |
| 23.35 yine ileti geçmişinde okuyorum eski cümlelerini, şimdi kim bilir nerelerde... Şiir gibi oldu lan | |
|
| |
Dharja W. Breña Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 11:58 am | |
| 12:58 ~ Sıkılmak.. Çok sıkılmak.. | |
|
| |
Criwulf P. Muddlerobe Hogwarts Müdürü
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 36 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 52 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 12:41 pm | |
| Bu ne biçim bir olaydır ya okullar başladı unutulduk anasını satim. Nasıl canlandıracaz şimdi biz bu siteyi var mı önerisi olan diyorum burdan yetkililere sesleniyorum. | |
|
| |
Kyrie Morgana İksir Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 1:59 pm | |
| 14.59
Resim yapıyordum iki gündür, karmaşadan dolayı bitiremedim. Acaba yarım haliyle bi sergilesem mi. Az da kalmıştı oysa... Çanta hazırlarken de içim burkuldu resmen, oysa haftasonu birkaç günlüğüne de olsa geri döneceğim... Yeni okulum yeni şehrim yeni evim çok garip geliyor şimdi. Mimar sinan da sonuçları açıklamamış zaten hâlâ... Gittikten sonra orayı kazandığımı öğrenirsem çok kötü olur = / | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 2:52 pm | |
| 15.51 Bütün aksiliklere rağmen -özellikle yemekhanede olanlar - okulumu çok sevdiğimi farkettim. Müdüre not: Okul açılsa site kesinlikle canlanır. Bunun dışında ben kendi adıma söylüyorum üyeleri dürtebilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 9:05 pm | |
| 22.04 şimdi girdim eve ve ne sadık üyeymişim ki direk burada buldum kendimi... Hani bazıları değerimi anlasın poh pohlasın beni de şımarayım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 9:09 pm | |
| 22:08
Senden önce şımartacak o kadar çok değerli üyemiz var ki ^^ Nesse, Gossip Girl bitti. Hmm beğendim ama şimdilik daha kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Kısa sürdü sanki yaa O.o Eh, bizim 2 buçuk saatlik dizilerden sonra öyle geldi galiba xD |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 9:12 pm | |
| 22.11 Msn'e bir şey oldu ama anlayamadım... Konuşmaya değer de pek kimse yok, yine de n'oldu sana msn? Tuttum bu hatunu, Anıl sağolsun! | |
|
| |
Kyrie Drakh Kara Büyü Profesörü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 33 Kan Statüsü : Safkan Asası : Papağan Kalbi ve Tek Boynuzlu At boynuz tozu, 15inç En Belirgin Özelliği : Şakacı ve korkutucu Hayvanı : Bukalemun Rp Yaşı : Belli değil - 20lerinde görünüyor Taraf : Nötr - Kendine çalışır Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 09, 2008 10:13 pm | |
| 23.12
LANET OLSUN! OKUL! İzmirli olmanın bir lüksü olarak 9Eylül şerefine bugün tatildik aslında, ama istemiyorum okul! Eski sevgililer falan, ne güzel kafa dinlemişim yazın. Şimdi yeniden insanlar yeniden boş gereksiz yalan ilişkiler falan. LANET OLSUN! x_x | |
|
| |
| Dream Hogwarts Bloğu | |
|