| Dream Hogwarts Bloğu | |
|
+16Helen Samara Evans Josette le Lieth Lizzie Blanchflower Lucianna Anabelle Lincoln Cath Jade Evans Kyrie Drakh Dharja W. Breña Estelle J. Rousséau Kyrie Morgana Dreamy Black Lucinda Arannox Criwulf P. Muddlerobe Maureen Ava Tennant Dylan T. Rhys Kaitlynn Lara Andy Dorothée J. Rousséau 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 3:30 pm | |
| 16.30 Az bir zamanım var ve rp'lerime başlamalıyım hemen. Böhü... | |
|
| |
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 4:12 pm | |
| 17:12
Hastayım, ölüyorum sanırım. Sabahtan beri burnumu çektiğim yetmiyormuş gibi bir de sesim kısıldı -_-' Okulda ciyaklarken eve gelince pişman oldum. Sanırım kendime sıcak birşeyler hazırlamam gerekli. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 4:13 pm | |
| 17.13 Geçmiş olsun. -.- Bir rp'mi yazdım. Umarım diğer rp'mi yazdıktan sonra zamanım kalır. | |
|
| |
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 4:18 pm | |
| 17:15
Teşekkür ediyor ve siteden çıkmaya hazırlanıyorum ^^ Annemler gelmeden önce gidip uzanmam gerekli. Grip olmaktan nefret ediyorum -_- | |
|
| |
Helen Samara Evans Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 5 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Neşeli, dikbaşlı ve kıskanç Hayvanı : Kedi (Miranda) Rp Yaşı : 11 Taraf : Büyüsün bir... Rp Partneri : - Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 4:35 pm | |
| 17.35 Bu rp'mi de bitirdim eheh güzel oldu galiba. Etrafa biraz daha bakınıyım en iyisi En kıza zamanda imza yapmalıyım kendime onu farkettim. | |
|
| |
Issa Philippe Hufflepuff I. Sınıf
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 6:18 pm | |
| 19-17
Ne bitmez ödevmiş huhh! Yazmaktan, üretmekten, araştırmaktan parmaklarım koptuu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 6:20 pm | |
| 19.20 Hoşgeldin Issa. Huff forevır Üff yemek olmasın pc'den kalkmıyım yeni rp'ye başlıyım. Lütfen... | |
|
| |
Issa Philippe Hufflepuff I. Sınıf
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 6:27 pm | |
| 19-26 Hoşşbuldukk xD Huff! Ödevim bitmeye yüz tuttu daha 10 cümlem varr Rp yapmak istedi cnm ödev bitse de adam bulup yapsamm | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 6:28 pm | |
| 19.28 Kolay gelsin ödev konusunda. Hiç bitmiyor şerefsizler. <.< | |
|
| |
Marveille Catty Wisténd Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 8 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Neşeli, şaşkın, şirin Hayvanı : Bukalemun [Millo] Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 7:11 pm | |
| 20.11
Rp yapayım diye siteyi açtım, ödev konusunu görünce aklıma yapmadığım tonlarca ödev geldi. Yine de inat ettim, bu sefer rp yapmadan çıkmayacağım :' | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Salı Eyl. 16, 2008 7:51 pm | |
| Şu kayıt telaşından neffret ediyorum. Yazıcak tonla rp'm var. Ama ben oturmuş o dersi mi seçsem şunla mı çakışcak falan diye düşünüp duruyorum. Önceliklerim konusunda sorunum yok, sadece bizim bölümün aptal bi sistemi var. Saat de 20.51 | |
|
| |
Amber D. Deignan Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 10 Kan Statüsü : muggle doğumlu En Belirgin Özelliği : özgürlüğüne düşkünlüğü Rp Yaşı : 28 Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 1:56 am | |
| 02:55
Kayıt konusunda aynı fikirdeyim, üstelik sen internetten yapacaksın ben bir de o yolu tepip okula gidcm. Kabus gibi ama yavaştan alışmak da lazım.
RPye (nihayet) geri dönüş.. | |
|
| |
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 2:27 am | |
| 03.26
Yürü yürü öldüm bu gün, yarın akbilimi halletsem de iftara kadiköyde kalsam diye düşüncelerdeyim.Sıcak bastı. | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 2:29 am | |
| 03.28 Evden çıktım,eşyaları tek başıma boşaltmanın verdiği güçlülük hissi,kendimi fantom misali 10 kaplan gücünde olduğumu gösterdi bana.Yeni ev buldum gibi,dayalı döşeli hemde mis gibin,üstelik kirasıda ucuz.Eve çıkacak adam da bulduk mu tamamdır... Dert bitmiyor lanet olsun!
Sahur bi de ama yarın oruç tutmayacağım. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 8:18 am | |
| 09.10 Hayatım ben çıkarım senle eve Sabahın körünü geçtik ve hala uyanığım, bu akşama hala nerde iftar eylesem diye düşünüyorum. "Let me hear your speaking just for mee" diyerekten bütün bir gece Stripped'i dinledim, şimdi cranberries ile yumuşamaya çalışıyorum. Hala sway'i dinlerken hüzünleniyorum ve iTunes bana o şarkıyı şu geçtiğimiz 21 gün boyunca 432 defa dinlediğim için bir şey vermeli. Going to california dinlerken ağlıyor, İstasyon insanlarını dinlerken moda sokaklarını anımsıyor, Haberin yok ölüyorumu dinlerken nötr duruyor, balı dinlerken lise 1'imi tekrar yaşıyor, Day after yesterday'i dinlerken ise tekrar aşık oluyorum. Bunların size faydası yok tabi ama blog'lar da tam olarak bunun için değil mi zaten? Gossip girl ve bing bang theory'i sevdim. Cnbc-e'nin getirdiği hemen hemenbütün diziler iyi olanlardır tabi. CSI:NY yerine klasik CSI'ı almış olsaydı daha bir bağımlısı olurdum şahsen Grissom herkese bin basıyor. Terminatör'ü zaten büyük bir hevesle bekliyordum ve bu hevesimi cnbc ile paylaşmak için ilk bölüme kadar özetleri bile okumadım (yine de geçen pazar başını kaçırdım ) şimdi de betmenim, amerikalı sapığım, christian bale'im sonTerminatör filminde başrolü kapmış onun hevesi çerisindeyim şu an... Arnold olmadan Terminatör bir hiç, diyenlerdenseniz banane İlk dersim yarın, bu sene sadece hazırlığa 1400 kişi almış okul (dün rektör dedi) bunların kaçı rusça bilmiyorum ama çok da büyük bir grup oluduğumuz sanmıyorum, hatta bana öyle geliyor ki sadece ben varım herkes kitap listesi vs. aldı ama bize yarın derste söyleyeceklermiş. Rektör bey amca dün kitapları temin etmek için korsan yayınları tercih etmemizi, onların pis, kaka örgütlerin gelir kaynağı olduğunu söyledi. Yanımdaki arkadaşımla yaklaşık bir 20 dakika boyunca bunu tartıştık. Hani sanki korsan üniversite hazırlık kitapları örgütlerin tek geçim kaynağı, eğer bu sene kimse almazsa bütün örgütler kepenkleri indiricek ve dünya barışı sağlanıcak gibisinde bayağı konuştuk. Bu kritiklerin yanı sıra okulun da o kadar fena olmadığı kanısına vardım. Bunu arkadaşıma söylediğimde "Niye yakışıklısı mı çok" diyip beni aynı anda nasıl doğru ve yanlış tanıyabildiğini düşündüm. Yani evet bir dolu vardı ve bayağı güzellerdi ama hayır o yüzden sevmedim okulu.. He bu arada; hani televizyonda görürüz ya bazı tikky modelleri vardır ama hani deriz "Yuh bu kadar da değil abartmışlar biraz" diye... İşte onlar aslında gerçekten de var! Bir yada iki olsun yine de rastladım ya böylesine de, artık her boku gördüm şu fani dünyada gibi geliyor. Geçenlerde birinin myspace'ine girmiştim nedendi hatırlamıyorum ama orda çocuğun koyduğu müziği kapatmamışım ben de o sırada bir şey dinlemiyordum. Ben fark etmeden şarkı başlamış falan, nakarata geldi adam your love rocks mı ne dedi bir anda ilgimi çekti, etkiledi vs bir sürü şey yaptı ama şu ara her püsüre açık bir ruh hali içerisindeyim diye mi bilmiyorum bu türünü bile anlayamadığım şarkı etkiledi. Belki bunun sebebi bir zamanlar Rocks bir şahıs tanıdığımdan (hayır kendimden bahsediyorum ) sonra bu rocks muhabbeti nerden dolandı ağzıma diye düşündüm ve en sonunda kendimi msn muhabbetlerinden birini okurken buldum. Her bok msn'den geliyor zaten. Yine de ağzıma ilk dolanan rocks cümlesi Maltepe sucks Kadiköy rocks idi ve bu cümleyi kadiköyde dersanede sıraya yazmıştım. O oradaki son günlerimdi ve bir kaç ay sonra maltepedeki dersanemde sırama Maltepe de rocks yazıyordum. Gereğinden fazla yazdım gibi değil mi? (farazi bir soru lütfen gerçeği yüzüme vurmayın) Bir dakika! Okudun mu hepsini ki?... | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 10:21 pm | |
| 23: 20 boğazımmm ağrıooo neden acep? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 10:34 pm | |
| yirmiüç.otuzüç pastil al .bua otobüsten indiğimde yağmur atıştırıyordu, daha "Eve geldim canısı" yazana kadar bulutlar üzerimize işedi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 10:58 pm | |
| 23:57 pastil ne arasın ya bizm evde asprin bulursan şükret bekar evi.. boğazım hala ağrıo başka çözümü olann.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 17, 2008 11:01 pm | |
| yirmiüç.ellidokuz süt var mı? Bal var mı? Helva yapsana diye devam edesim var Ilık süte bal kat her daim yarar ya da sadece süt ılıklaştır ve onu iç. Boğazını gıdıklatır biraz ama bir süre sonra düzelir. Yatsam mı yahu? Yarın okul var (yeeeyyy ) | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 18, 2008 3:34 pm | |
| 16.32 Birazdan çıkıp dershaneye gidicem. Ordan da ev gelip ödev yapğıcam. Böhühü hatfaosnu, bayram tatili ve doya doya rp yapmak...böhühüh... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 18, 2008 4:58 pm | |
| 17:57 üni var huzur var boş günüm:D.. ehliyet sınavını cumartesiye almışlaar sinirliyimm.. | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 18, 2008 5:34 pm | |
| Saat 18.33
Vaziyetler kötü,aile ile aram bozuldu.Okul'a hala kayıt yaptıramadım.Ev işi olmadı,ev arkadaşlarım tarafından satılıp ortada kaldım.Treni kaçırdım...
Her şey mi üst üste gelir? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 18, 2008 7:01 pm | |
| 20:00 gelir kardeşim hep üstüste gelirr.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 18, 2008 7:28 pm | |
| 20.23 edmıntım dertlerin kurbanı puffy'm gel bize bizde kal okul falan düşünme annem besler seni Önümde defterim açık lan ödev yapıcam çok farklı duygular içerisindeyim, ders güzel geçti en azından ödevini yaparken anlıyorum ne dediğimi de fasikülün ilerleyen sayfalarına tamamen türk kaldım... Yılların y'sini u diye okuyan pis ruslar! Hatunlarınız taş olabilir, Putin de kendine has bir karizmada olabilir, hatta içkileriniz de en iç gıdıklayıcılarından olabilir ve ya erkekleriniz Finlandiya'dakilerden sonra en tercih edilenler olabilir ama... ama... aması yok rusça güzel yaa | |
|
| |
| Dream Hogwarts Bloğu | |
|