| Dream Hogwarts Bloğu | |
|
+16Helen Samara Evans Josette le Lieth Lizzie Blanchflower Lucianna Anabelle Lincoln Cath Jade Evans Kyrie Drakh Dharja W. Breña Estelle J. Rousséau Kyrie Morgana Dreamy Black Lucinda Arannox Criwulf P. Muddlerobe Maureen Ava Tennant Dylan T. Rhys Kaitlynn Lara Andy Dorothée J. Rousséau 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 10, 2008 4:51 am | |
| sıfırbeş.elli
öğlene yine maltepeye gitmem gerek ama daha uyumadım... hiç de uyuyasım yok ama yeniden bir denemeye gideceğim | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 10, 2008 11:47 am | |
| 12.47
Günlerdir ilk defa planım yok. Evde boş oturmak sıkıcı bişeymiş daha bikaç saat olmasına rağmen. Bişeyler bulmalıyım yapacak. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 10, 2008 5:27 pm | |
| onsekiz.yirmibeş iki eletkrik kesintili, bir rp'li sabahın köründen sonra saat üç buçukta uyanmışım! Allahtan diğerleri de buluşacağımızı unutmuş da kurtuldum Herkesin msninde sorun mu var yoksa hep ben mi? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 10, 2008 5:49 pm | |
| 18.49 Msn sorunluu Eee, evdeyim de ben. Nolcak bu böyle. Gelsin hemen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Çarş. Eyl. 10, 2008 5:53 pm | |
| onsekiz.ellibir msn'den hala haber alınamıyor. Yetkililer bunun üzerinde çalışıyor mu yoksa acı çekmeye devam mı edicem bilmiyorum... Obama müslüman olduğunu kabul etmiş sonunda | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 12:51 am | |
| 01.51 Vay be. Gece gece kendimi aştım. Az önce girdiğim çikolata krizini aşıyım diye çikolata yiyodum. E onun da bi dur noktası var. Peki ben yemekten vazgeçtiğim an nereye koyuyorum. Bilgisayarın tam yanına, notebookun fanının olduğu yere. Artık masamda bir çikolata şelalesi var(Bu da itiraf com itirafı gibi oldu ama..) Neyse en azından ahşa masa, geçen günkü gibi beyaz pantolona dökmedim | |
|
| |
Criwulf P. Muddlerobe Hogwarts Müdürü
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 36 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 52 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 1:01 am | |
| 02:01
açlıktan ölüyorum. gel artık baba.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 1:20 am | |
| 2.20 Uzun zamandır izlerim diye ertelediğim filmi izledim, tatmin oldum gibi... | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 1:40 am | |
| 2:39 bu berbat gün artık sona ersn die bekliorum.. buarada Lucinda izlediğin film neydi mrk ettm şimçik? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 1:46 am | |
| 2.45
Little miss sunshine güzel anları vardı da yine de öyle anlatıldığı kadar harika film değildi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 4:24 am | |
| 5: 23 uyusammı artıkın die düşünüoo
ya ben izlemdm tavsie edermisin?
| |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 4:03 pm | |
| valla cüücklerin canına okumayı seviyorum. Komikler ya. Örtmenimmmmm ben yemeğimi yedim. Afferin de ne istiyon? hiç söyledim. Cücük soğanı sende... *** Örtmenimmmm. Heee... ne var evladım.. Arkadaşım elimi ısırdı. sende onu ısır... O.o peki.... *** Örrrtmenimmmmm. Ne var len? bu benim saçımı çekti. eeee? acıdı... Hayat acı napacaksın... O.o *** Örtmenimmmmm ........ Anahtarımı kaybettim.. Allahtan kimse bekaret kemeri takmıyor.. O ne örtmenim? O.o Boşver. Baban söle yarın gelsin... O.o peki anahtar? Ben sana ne dedim.. Bekaret kemeri... Oğlum! ne dedim ben demin... ne dediniz? Babanı dedim. Babanı... Bir gelsin yarın zahmet olmazsa ... kıçını kaldırıp...Örtmenim.... Babamın kıçıyla anahtarımın ne alakası var? Defol leynnnnn... Deli edersiniz siz insanı... | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 4:54 pm | |
| Süpermiş Dıylın. 17.54 Ben geldimm huleyn. Ödevlerime kurban olıyım onlar olmasa pc'yi yasak şaapıcaklar. o.O Neyse öyle işte. Ben geldim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 5:28 pm | |
| 18:25 gözleri ellerde görücem annemin deyiminlen aralıksız üç film izledm kalkıp iftar yemeği hazırlıcam hamaratmıyımm neeee....
buarada üstteki süpermişşş haikakten çok güldüm.. 1.sınıf öğrencilerinin boyuyla ilgili yazdıklarınada çok gülmüştm.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 6:22 pm | |
| 19.19 Cerencan sana tavsiye ederim yine de film güzeldi, bu arada imzana bakınca Tom Felton'lı olan aklıma geldi... Chuck izledim demin, yine aklıma geldi... O.C., Chuck, Hor I met Your Mother, American Dad ve nicelerini artık düşünmeme kararı aldım, bana her şey seni hatırlatıyor Seth Mcfarlane'in Cavalcade of cartton comedy'sine bayıldım ama henüz o vaad ettiklerini göremedim, yine de merak ve ilgiyle bekliyorum. Rüyamda American psycho Batman'imi gördüm çok mutluyum | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 6:42 pm | |
| 19.42 Hay ben bu ödevleri...Neyse en azından İngilizce'ci fazla vermemiş bu sefer. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 6:49 pm | |
| 19.47 Evet şu an en garip duygu içerisindeyim, özlem! Aslında duygu değil garip olan duyguyu hissettiğim şey; ödevlere özlem duyuyorum!! Sıkıldım lan tatilden... Haftaya başlıyor sonunda okul. Biliyorum başlayınca da bu ne lan bitsin bu dememi bekliyor olacaksınız ama inanın şu an ders istiyorum... Depeche Mode Mode : ON | |
|
| |
Criwulf P. Muddlerobe Hogwarts Müdürü
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 36 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 52 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 6:56 pm | |
| Olmm lan giriş salonuna rp yapın bırakın ödevi mödevi onlar sizi kurtaramaz. RP yapın deliler gibi.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 6:57 pm | |
| En son trende kaldım... Bir gelse de giriş salonuna gidebilsem...
Lan rüyalar gerçek olsa ben mrs. Bale olsam!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 7:02 pm | |
| 20:00 hangi tom feltonlu olan ben hatırlamıorum o kdr çok yaptımkiii:D bende ortak salona gitmek istiorum bende bina istiorrrummm... | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 7:03 pm | |
| 20.03 Hani senin resminle tom vardı... ikiniz de yan yan bakıyordunuz birbirinize millet cidden birlikte çekilmiş sanıyordu | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 7:10 pm | |
| 20 :10 aaaaaa evett dur bakemm nerde oo hehe buldum | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 7:11 pm | |
| 20.11 yes bu ne günlerdi lan! bu arada çet baksımız varmış lan yeni gördüm gelin çet edelim | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 7:12 pm | |
| 20:12 kör oldum kör odummm göremeioruuummmm!! nirdeeee?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Perş. Eyl. 11, 2008 7:13 pm | |
| 20.13
ana sayfanın eeeen altında | |
|
| |
| Dream Hogwarts Bloğu | |
|