| Dream Hogwarts Bloğu | |
|
+16Helen Samara Evans Josette le Lieth Lizzie Blanchflower Lucianna Anabelle Lincoln Cath Jade Evans Kyrie Drakh Dharja W. Breña Estelle J. Rousséau Kyrie Morgana Dreamy Black Lucinda Arannox Criwulf P. Muddlerobe Maureen Ava Tennant Dylan T. Rhys Kaitlynn Lara Andy Dorothée J. Rousséau 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dreamy Black Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Kan Statüsü : safkan Asası : selvi ağacı 10 1/2'' kahşin tüyü esnek En Belirgin Özelliği : sinsi, kompleksli, kibirli Hayvanı : yavru aslanı Rp Yaşı : 11 Taraf : dreamy black'in tarafı Rp Partneri : ben de seni luci Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 11:08 am | |
| - Lucinda Arannox demiş ki:
- 01.03
Güllüşah o çocuk sizin okulda mı?
Gezdim tozdum soluğu burda aldım, piçamamı giycem ve şölende rp yapcem 12:09 (az önce bir paragraf yazdım ama silindi o yüzden üşeniyorum kısaca cevaplicam) evet. | |
|
| |
Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 11:14 am | |
| 12:14
Ayağa kalkacak halim yok bütn gün yatakta uzanarak bilg. başında durucam galiba.. | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 3:41 pm | |
| 16:42
açııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm | |
|
| |
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 4:06 pm | |
| 17.04
Yeni uyandım! Annem çakmasın diy açık durumda olan bilgisayarın başına geçtim ki burdaydım sansın... Biraz erken kalksaydım kuaföre gitcektim, mora bürüncektim, şimdi iftara yetişir mi diye düşünüyorum... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 4:49 pm | |
| 17:49
2 kez imzamı yeniden yaptım. Kafayı yiycem şimdi. | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 5:47 pm | |
| 18.47
İnsanlar biraz kendi egolarını falan tatmin etmek için mantıksız işler yapmasalar ne süper olcak. Ya da ben saçmalıyorum, ya da sorun var bende. Çünkü 8 yaşından beri rp yapıoruuuum demek acayip geliyo mesela. Biz o zamanlar evcilik falan oynardık, çocuk rolüne bürünürdüm acaba o da mı rp.. Tüh be, o deneyimimi de eklersem süper olur. diye düşünüyorum. | |
|
| |
Dreamy Black Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 32 Yaş : 34 Kan Statüsü : safkan Asası : selvi ağacı 10 1/2'' kahşin tüyü esnek En Belirgin Özelliği : sinsi, kompleksli, kibirli Hayvanı : yavru aslanı Rp Yaşı : 11 Taraf : dreamy black'in tarafı Rp Partneri : ben de seni luci Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 6:12 pm | |
| - Maureen Ava Tennant demiş ki:
- 18.47
İnsanlar biraz kendi egolarını falan tatmin etmek için mantıksız işler yapmasalar ne süper olcak. Ya da ben saçmalıyorum, ya da sorun var bende. Çünkü 8 yaşından beri rp yapıoruuuum demek acayip geliyo mesela. Biz o zamanlar evcilik falan oynardık, çocuk rolüne bürünürdüm acaba o da mı rp.. Tüh be, o deneyimimi de eklersem süper olur. diye düşünüyorum. 19:13 ben büyüyünce Dreamy Black olucam | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 6:35 pm | |
| 19:36 29 yaşına gelince her rp'min kitap kadar uzun ve sürükleyici mi olacağını düşünüyorum. | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 6:59 pm | |
| Impheatus - Dare Devil Soundtrack dellendim.. peeves olasım geldi... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:24 pm | |
| 21:24
napsamm napsammmm???? | |
|
| |
Kaitlynn Lara Andy Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Lakap : Kate! Kan Statüsü : Safkan Asası : 12 İnç, Meşe ağacı, Anka telleği , Esnek En Belirgin Özelliği : Zeki, Suskun, Asil Hayvanı : Köpeği^Duffy Rp Yaşı : 11 Taraf : Tarafsız Rp Partneri : Henüz Yok^^ Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:47 pm | |
| 21.47 / Büyük Şölene rpmi bıraktım. Pek güzel olmadı ama idare eder artık daha iyisini yazamadım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:49 pm | |
| 21:49 ravenclaw kulesinede bekleriz .. ama aman rp ne dikkatt et kimin ne diceği belli olmuo... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Lakap : Kate! Kan Statüsü : Safkan Asası : 12 İnç, Meşe ağacı, Anka telleği , Esnek En Belirgin Özelliği : Zeki, Suskun, Asil Hayvanı : Köpeği^Duffy Rp Yaşı : 11 Taraf : Tarafsız Rp Partneri : Henüz Yok^^ Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:54 pm | |
| 21.53 / Çok isterdim fakat vaktim kalmadı gitmem gerek... Ama vaktim olursa ve eğer biri yazmazsa yarın yazabilirim kanımca xD Ya da başka zaman telafi ederim =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:55 pm | |
| 21:53
Evet sitenin Rp kalitesi bizim için önemli çünkü, buna dikkat ediyoruz ama Rp'n gayet güzeldi Kaitlynn ^^ Teşekkür ederim özenin için.. |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 8:59 pm | |
| 21.59 / Rp konusunda baya bir yol kat etmem gerektiğini düşünüyorum ve bu yüzdende böyle rp kalitesi yüksek sitelerde bulunmayı seviyorum. Elimden geldiğincede ayak uydurmaya çalışıyorum. Senden bunu duymak fazlasıyla sevindirdi beni =) | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu C.tesi Eyl. 13, 2008 9:07 pm | |
| 22:06 kaitlin sna bulaştım ravenclaw masasıda hbrn olsun kimsenin bişi yazcağı yoktu bizim masaya ps: ben ben ben gereksiz yere tartışma çıkarıorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 12:35 am | |
| 01.34 Cero sen gereksiz yere tartış, sinirlenince daha güzel oluyorsun Yeni geldim eve, yarın da bu civarda dönücem sanırım, bana şans dileyin yarın kuaförüm açık olsun da saçımı boyatayım... Morda karar kıldım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 2:46 am | |
| 03:44 olur güse4lim yeteki sen iste söyle kime dalaşayımm:D
ya bigünde düzgün bi saatte yatmak istiorumm | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 2:48 am | |
| 03.46 unut onu unut... Benim okul başlıyor haftaya ben napıcam onu düşünüyorum, ilaçlarla akşam dokuzda uyur sabah 6da uyanırım belki | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 2:49 am | |
| 03:48
off benmde başlıo pztsii insan ol uyku düzenini düzelt demi ama nerdeeee:(( | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 2:50 am | |
| 3.50 sen karşıdan geliyorsun dimi göztepeye? ben de gidicem küçükyalıdan şişliye | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 2:52 am | |
| 3:51 yok bizim kampüs nişantaşında evde fulyada..yürüyerek 15 dakika ama ben yine üşengecim yine üşengecim.. | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 3:05 am | |
| 04.04
Okulun açılmasına 8 gün var. (Bilgeye de el sallıyorum XD) Ama ne 8 gün sonra ne de 8 hafta sonra uyku düzenim olmaz benim. Düzenli hayata geçiş zor yıl içinde de. Tebrik ediyorum bu düşünceyi benimseyenleri ama..Ben yapamıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Dream Hogwarts Bloğu Paz Eyl. 14, 2008 3:08 am | |
| 04.08 Ne yapacağız biz yaa | |
|
| |
| Dream Hogwarts Bloğu | |
|