|
+22Amy Dew Mischa Anjela Rousséau Jack Silvergrowl Lesse J. Poule Roxanne A. Svetlova Lizzie Blanchflower Cath Jade Evans Josette le Lieth Kyrie Drakh Wendy J. Rousséau Dreamy Black Lucinda Arannox Kyrie Morgana Patrick Jefferson Kaitlin J. Rousséau Estelle J. Rousséau Maureen Ava Tennant Kaitlynn Lara Andy Criwulf P. Muddlerobe Dorothée J. Rousséau Marveille Catty Wisténd Dylan T. Rhys 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Paz Eyl. 07, 2008 4:18 pm | |
| Sağdaki kız zaten hayalet (bkz. Kingdom Hospital ) A: 9 çok güzel duruyor İ:10 Goxu mu başlattı bu modayı? İlginç ve güzel duruyor böylesi... N: 10 kulağa hoş geliyor.. | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Paz Eyl. 07, 2008 4:19 pm | |
| Moda akımı yarattım sitede A: 10 İ: 7 N: 9 | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 08, 2008 11:56 am | |
| A-İ: İcon modasını çıkaran insan olarak süper hepsi. Ayrıca büyüklük halleri de süper Dakotanın. İmzadaki ikinci icon da biraz ezik baksa da. 10 N:Dorothée isminin her zamanki sahibi. Çok güzel yani.. 10 o da. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 08, 2008 7:19 pm | |
| A: Bu kadının gördüğüm bir kaç filminde edindiğim izlenimi yıkmış, çok daha güzel duruyor...10 İ: Aynı şekilde imza da öyle, sadece yazı biraz ürün amblemi gibi durmuş ama n'olcak! 9 N: uyumulu ve telaffuzu hoş..10 | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 08, 2008 10:26 pm | |
| A: 9 güzel resim ama küçüklük... neyse aman.. Renk/zevk olayı İ: Kızın yüzünü hızla geçeren arabadan çekmiş gibi olmuş. Birde o soldaki mo leke anlamsızca sanki gözün takılmasına yol açıyor. Fota aşırı parlaklık verilmemesi daha uygun.. Smoot'luk fazla gelmiş. Beyaz sanki patlamış.. 8 N: Soyadı değişik... Alman asıllı mı ndir diyeseim geldi... Işık.. adı... Enteresan.... Bilinçli seçim mi? 9 | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 08, 2008 10:34 pm | |
| Hayır sonradan öğrendim ne manaya geldiğini.. A: 9 sade ve güzel bir resim, adam karizmatik İ: 8 çok çok sade, yani solgun böyle nasıl desem, canlılık yok. N: 10 sevdim nick'i telaffuzu güzel dilıın kendi ismimi çağrıştırıyor | |
|
| |
Kyrie Drakh Kara Büyü Profesörü
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 33 Kan Statüsü : Safkan Asası : Papağan Kalbi ve Tek Boynuzlu At boynuz tozu, 15inç En Belirgin Özelliği : Şakacı ve korkutucu Hayvanı : Bukalemun Rp Yaşı : Belli değil - 20lerinde görünüyor Taraf : Nötr - Kendine çalışır Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 09, 2008 10:08 pm | |
| Tanıdık yüz! xD
Avatar ve İmza : Yaşa uygun model seçiminden türünden şeklinden vs. -uzatmıyorum işte- dolayıı... 10!
İsim : Ehhehe.. Dediğim gibi tanıdık bir isim, 9! Neden 9? Çünkü artık yeni karakterlerle özdeşleşmelisiiin! xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 09, 2008 10:29 pm | |
| Balale Luci doğdum Luci ölcem İ: Çok hoş sana ait bir çizim mi? 10 A: Uyumlu ve güzel hatun.. 10 N: Will bilirim seni ama neysem güzel nick de iki tane Kyrie olduğundan 9 sen de eşsiz ol | |
|
| |
Kaitlynn Lara Andy Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Lakap : Kate! Kan Statüsü : Safkan Asası : 12 İnç, Meşe ağacı, Anka telleği , Esnek En Belirgin Özelliği : Zeki, Suskun, Asil Hayvanı : Köpeği^Duffy Rp Yaşı : 11 Taraf : Tarafsız Rp Partneri : Henüz Yok^^ Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 10, 2008 10:56 am | |
| A: 8 / Yüz biraz daha öne çıkmalıydı belki. Ama ikon çok hoş duruyor... İ-N: 10 | |
|
| |
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 10, 2008 1:42 pm | |
| A - 8 | Eski modelim ama bu fotoğrafını ve pozunu sevmiyorum
İ - 9 | Renkler uyumsuz
N - 10 | Güzel ve sade | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 33 Kan Statüsü : Safkan Asası : Papağan Kalbi ve Tek Boynuzlu At boynuz tozu, 15inç En Belirgin Özelliği : Şakacı ve korkutucu Hayvanı : Bukalemun Rp Yaşı : Belli değil - 20lerinde görünüyor Taraf : Nötr - Kendine çalışır Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 10, 2008 2:58 pm | |
| - Lucinda Arannox demiş ki:
- Will bilirim seni ama neysem güzel nick de iki tane Kyrie olduğundan 9 sen de eşsiz ol
Şimdi demek istiyorum ki ikinci Kyrie'nin var olduğunu Mörf söylemese haberim olmayacaktı. Hoş sanırım sonradan daha büyük bir şokla öğrenebilirdim. XDN: İlginç bir isim alışa gelmedik ama hoşuma gitmeyen bir şey var, dilime takılan, biraz kişisel zevkten ötürü -1 ile , total'de : 9 İ-A: Uyumlu ve hoş bir model. Kızıl saçlı ve gri gözlü.. Hmm birilerini çağrıştırdı *ah eski günler!* bu yüzden, 10! | |
|
| |
Patrick Jefferson Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 11 Kan Statüsü : Melez ötesi.. Rp Yaşı : 11 Rp Partneri : Dorothée J. Rousséau Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 10, 2008 5:41 pm | |
| A:10 (değişik ama hoş, üstteki yazı pek okunmasa da olsun.) İ:9 (Aslında güzel bi çizim ama nedense bişeyler eksik veya fazla gibi) N:10 (Özellikle soyadı nedense verilen derse uymuş gibi geliyo ) | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 11, 2008 5:33 pm | |
| A:9 boyutu daha küçük olsa daha hoş dururdu sankimkiii İ:9 aynı şey onun içinde geçerlii bide ismi fondaki gölgeyi daha artırarak yazarsan daha kolay okunur..tasarım manyağa modundan çıkamıyorum biri beni sarrssın... N: 10 ünlü nicki sanki wimbledon şampiyonu tenisci ismi gibi bi havası var böle beuwww.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 11, 2008 5:57 pm | |
| İ: Çok cırtlak pembe olması dışında oldukça güzel bir imza. 9 A: 7 N: 10000000 Evans farkı. (Bkz. Helen Samara Evans) | |
|
| |
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 11, 2008 8:22 pm | |
| A - 9 | Çok sarı geldi rütbeyle beraber O.o
İ - 10 | Uyumlu ve güzel iconlar ^^
N - 10 | Seviyorum zaten ama yeni soyad değişik geldi | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 11, 2008 8:54 pm | |
| Anti Emo!!! N: 10 / Josette ismine ben de bayılıyorum bkz. Dorothée Josette. xD A: 5 İ: 6 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 11, 2008 9:52 pm | |
| N:10 A:10 İ:10 bişiy dmeye grk varmı | |
|
| |
| |
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 11, 2008 10:43 pm | |
| my petibörrrrrr
10+10+10 ooi.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Cuma Eyl. 12, 2008 7:11 pm | |
| N : Hoşuma gitti 10 İ : Çok beyaz geldi bana.. XD 8 A : Güzel adam 9 | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick C.tesi Eyl. 13, 2008 12:25 am | |
| N:10 İ:8 Yazısı pek görünmüoda A:10 çokk şürüüüüünn | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick C.tesi Eyl. 13, 2008 12:52 am | |
| A: çingiş pembee 8 İ: Senin imzaları özlemişiz bea 10 N: classic! 10 | |
|
| |
Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick C.tesi Eyl. 13, 2008 11:16 am | |
| N: 10 ^_^ A: 9 -Korktum xD - İ: 10 -süpr foto.. bnm yazı tipm d aynı xD- | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick C.tesi Eyl. 13, 2008 3:40 pm | |
| A:8 boyut takıntılı bi insanıımm eveeeettt.. İ: 8 bak yazı stili daha kalın bişi olsaydı bide fonuna koyu gri gölge çaksaydın manyak görünürdü..ama bölede güsel.. ya burundaki o eleman zor olmazmı? N:10 aban böle ponpon kız isimlerini hatırlattıı | |
|
| |
Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick C.tesi Eyl. 13, 2008 3:56 pm | |
| N: 10 A*İ= 10 ama ravenclaw imzanın ve avatarın pembesine uymamış *Yeni imza geldi ona baakNot 2: Benim istediğim şekilde olan tek şahsiyet buydu. Burnundakine de katlanıcaz artık. Özellikle burnunda piercing olan bulmadım yani XD | |
|
| |
|