|
+22Amy Dew Mischa Anjela Rousséau Jack Silvergrowl Lesse J. Poule Roxanne A. Svetlova Lizzie Blanchflower Cath Jade Evans Josette le Lieth Kyrie Drakh Wendy J. Rousséau Dreamy Black Lucinda Arannox Kyrie Morgana Patrick Jefferson Kaitlin J. Rousséau Estelle J. Rousséau Maureen Ava Tennant Kaitlynn Lara Andy Criwulf P. Muddlerobe Dorothée J. Rousséau Marveille Catty Wisténd Dylan T. Rhys 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jack Silvergrowl Gryffindor I. Sınıf
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 15, 2008 4:11 am | |
| A: 9 boyutunun absürdlüğü dışında güzel. N: 8 soyadı çok bozmuş İ: 6 curcurna olmuş, iconlardan sonuncusu bambaşka takılıyor, imzada da o soldaki olmasa belki daha güzel durabilirmiş | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 15, 2008 3:14 pm | |
| A: 8 Güzelmiş. İ: Çok karışık. Farklı resimleri birleştirmek için arka planı karıştırmış. Açıkcası böyle imzalar hoşuma gitmiyor. 3 N: 7 | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Ptsi Eyl. 15, 2008 5:17 pm | |
| A-İ: Bu iconları sen başlattın sanırım? Olsun hepsi çok güzel, Dakotanın bu hali.. 10 N: 10 Bu isim de senindir bundan sonra (bundan önce de). Yalnız çok değişik bi Dorothée bu. Soyadı da Devereux değil. Olsun sevdim(ama Dorothée'nin kişiliği, soyadı değişmesine rağmen uyruğunun aynı kalması da gözümden kaçmadı.. ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 16, 2008 6:24 pm | |
| A: Çerçeve dışında süper gülüşü falan özellikle...9 İ: Yazı biraz daha güzel olabilirdi, mesela soyadı aşağıda olabilirdi. Onun dışında bişiy yok. Çok güzeller valla. ^^ 9 N: 10 ^^ | |
|
| |
Roxanne A. Svetlova Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Kan Statüsü : Safkan Asası : Vampir kanı, anka tüyü, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Sosyalist, Tanrıtanımaz, Veela Hayvanı : Kedisi Cressianna Rp Yaşı : 11 Taraf : Karanlık Taraf Rp Partneri : - İsterim xD Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 16, 2008 6:55 pm | |
| A ve İ: muhteşem manyak tatlı, çok güzel bence, kız da resimlerde
N: Dorothée tek kelimeyle 100000 Josette, güzel 10 Rousséau çok sefiormm yaa onuu xD
A: Alexandra | |
|
| |
Kaitlynn Lara Andy Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Lakap : Kate! Kan Statüsü : Safkan Asası : 12 İnç, Meşe ağacı, Anka telleği , Esnek En Belirgin Özelliği : Zeki, Suskun, Asil Hayvanı : Köpeği^Duffy Rp Yaşı : 11 Taraf : Tarafsız Rp Partneri : Henüz Yok^^ Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 16, 2008 7:14 pm | |
| A: 7 / Boyutlar biraz daha düzgün olabilirdi sanki. Fazla küçük geldi... İ - N: 10 | |
|
| |
Lavinia De La Chaux Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 2 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 11 Taraf : Karanlık Taraf Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 16, 2008 8:46 pm | |
| A - 7 * Fazla ince ve uzun geldi bana. Ama onun dışında hoş. İ - 8 N - 9 * Andy'den kırdım. | |
|
| |
Demetra Nyx Tranquilli Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Kan Statüsü : Safkan En Belirgin Özelliği : kurnaz, kıvrak zekalı, sosyal Hayvanı : baykuş, kedi Taraf : Dark Side Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Salı Eyl. 16, 2008 8:54 pm | |
| Lavinia [ Lavanta geLiyo akLıma böyLe hoş kokuLar faLan beğendim oLdukça.] De La Chaux ~ Chaux biraz boşmuş gibi geLdi ama bütününde hoş isim..
a ~ 8 [fotoyu beğenmedim xs] i ~ 10 [isimLe çiçekler falan uyumLu yapımıda güzel..] n ~ 8 [Chaux'tan krdm..] | |
|
| |
Amber D. Deignan Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 10 Kan Statüsü : muggle doğumlu En Belirgin Özelliği : özgürlüğüne düşkünlüğü Rp Yaşı : 28 Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 17, 2008 1:54 am | |
| Nick - 9 (soyadı bana hitap etmiyor sadece) Avatar - ashley simpsonı sevmiyorum ama poz güzel, 9 İmza - şu anda ya ben görmüyorum ya da imza yok. | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 17, 2008 1:56 am | |
| Nick: Amber,sevdiğim bir renktir. Yine de 8 vereceğim. Avatar: Oldukça iyi... / 9 İmza: Baş döndürücü / ve 10... | |
|
| |
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 17, 2008 2:02 am | |
| A: 10 sevdim İ: 10 x96858483..... bayıldım N: Edmınt sevdim seni10 | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 17, 2008 2:03 am | |
| Nick: Eskilerden bir parça... Lucinda için 10! Avatar: Rp'ye gerçekten uygun... 10! İmza: Şupidom yaparsa güzel yapar tabi ki 10! | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Çarş. Eyl. 17, 2008 10:27 pm | |
| Nick: 10 Edmond Cutwill Kara Prens.... A:7 hoşlaşmadım niese pek İ: 10****** | |
|
| |
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 18, 2008 3:35 pm | |
| A :7 İ: 9 N:100000 Acelem var ayrıntılı yorum yapamıyorum kusura bakma. | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Avatar ~ İmza ~ Nick Perş. Eyl. 18, 2008 4:59 pm | |
| a:10 i:10 n:10 sevgi:10 şirinlik:10 çene:10 .... | |
|
| |
|