Dream Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yeni Projeler İçin Fikirler Bekliyoruz..

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bir sorum olacak

3 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:27 pm

siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum ramazanda büyü yapmak günah mıdır?beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevineceğim.Hangi büyüyü yapmak daha günahtır?hangisi daha az günahtırr?istişare edelim

En son Sayid tarafından Paz Eyl. 07, 2008 9:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lucius Alarcon
Ravenclaw I. Sınıf
Lucius Alarcon

Erkek
Kan Statüsü : Safkan
Asası : Tek boynuzlu At T�y�
En Belirgin Özelliği : Kavgac�
Hayvanı : Kuzgun
Rp Yaşı : 14
Taraf : Yanar D�ner
Rp Partneri : Luke Cutwill

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: Geri: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:27 pm

Bunu gerçekten yaptığına inanıyorsan; Yani eline bir çubuk alıp evin ışığını söndürüp; "Lumos!" dediğinde büyülü ışık çıkıyosa eğer günah... Ama bunun sadece bir oyun olduğu bilinciyle bunu yapıyorsan günah sayılmaz. Özünü kaybetmeyecen genç...
Misafir
Misafir

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: Geri: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:30 pm

arkadaşlar özür dilerim internet bağlantımda bir sorun var başlıkları peşpeşe açmışım bunun için yönetimden özür diliyorum bilerek olmadı umarım bunun için beni silmezler hep böyle yapıyolar çünkü hata yapmamak gerekiyor
Lucius Alarcon
Ravenclaw I. Sınıf
Lucius Alarcon

Erkek
Asası : Tek boynuzlu At T�y�
En Belirgin Özelliği : Kavgac�
Hayvanı : Kuzgun
Rp Yaşı : 14
Taraf : Yanar D�ner
Rp Partneri : Luke Cutwill

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: Geri: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:34 pm

Yok sen rahat ol.Sorunun cevabını da ben verdim kendimce... Takıl bence. Very Happy Bİ de kendine güzel bi nick bul... Wink
Dylan T. Rhys
Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu

Erkek

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: Geri: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:38 pm

edmond sen balık avlayacaksın ... balık olmayacaksın . çık sudan... bir sorum olacak 837484
Misafir
Misafir

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: Geri: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:40 pm

şeker misiniz eriyceksiniz abi dursaydı çocuk
Criwulf P. Muddlerobe
Hogwarts Müdürü
Criwulf P. Muddlerobe

Rp Yaşı : 52

bir sorum olacak Empty
MesajKonu: Geri: bir sorum olacak   bir sorum olacak I_icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:42 pm

Antrenmanım naber ya.. Dur ben seni bi daha sileyim de bir daha üye ol.. Ama hep gel ki hamlamayayım sonra..

bir sorum olacak
1 sayfadaki 1 sayfası