Misafir Misafir
| Konu: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:27 pm | |
| siz tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum ramazanda büyü yapmak günah mıdır?beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevineceğim.Hangi büyüyü yapmak daha günahtır?hangisi daha az günahtırr?istişare edelim
En son Sayid tarafından Paz Eyl. 07, 2008 9:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:27 pm | |
| Bunu gerçekten yaptığına inanıyorsan; Yani eline bir çubuk alıp evin ışığını söndürüp; "Lumos!" dediğinde büyülü ışık çıkıyosa eğer günah... Ama bunun sadece bir oyun olduğu bilinciyle bunu yapıyorsan günah sayılmaz. Özünü kaybetmeyecen genç... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:30 pm | |
| arkadaşlar özür dilerim internet bağlantımda bir sorun var başlıkları peşpeşe açmışım bunun için yönetimden özür diliyorum bilerek olmadı umarım bunun için beni silmezler hep böyle yapıyolar çünkü hata yapmamak gerekiyor |
|
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:34 pm | |
| Yok sen rahat ol.Sorunun cevabını da ben verdim kendimce... Takıl bence. Bİ de kendine güzel bi nick bul... | |
|
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:38 pm | |
| edmond sen balık avlayacaksın ... balık olmayacaksın . çık sudan... | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:40 pm | |
| şeker misiniz eriyceksiniz abi dursaydı çocuk |
|
Criwulf P. Muddlerobe Hogwarts Müdürü
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 36 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 52 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: bir sorum olacak Paz Eyl. 07, 2008 9:42 pm | |
| Antrenmanım naber ya.. Dur ben seni bi daha sileyim de bir daha üye ol.. Ama hep gel ki hamlamayayım sonra.. | |
|