Karakterin;
Adı Elijah Rafuel
Soyadı Mc'Reid
Kan Statüsü [Safkan, Melez, Muggle Doğumlu vb.] Safkan
Fiziksel Portresi [Karakterin herhangi bir resmi ve fiziksel betimlemesi gerekmektedir.]
Kişiliği
Acımasızlığı ve Kibriyle bilinen Elijah okula çağırıldığını duyunca sevinmez.
Çünkü okul onun sinsi planlarına engeldir.Okula gittiğinde ilk işi onun Liderliğinde küçük bi çete kurmaktır.İşlerini başkalarına değil kendisi yapar erken yaşta hayata atıldığından bu duygusu gelişmiştir.Hayatın ona hep şans verdiğini düşünür.Düelloya bayılır.Ayrıca Quidditch'ede bayılır.Onun evde 1m yükselebilen bi Oyuncak Ateşoku vardır.O bahçee genellikle onunla oynar.Akşam geç saatlerde bahçeden eve döner.Sokaktaki çocukları dövmekten ayrı bi haz duymaktadır.Şimdiyse Hogwarts'ın 9-3 çeyrek peronunda Hogwarts'a yol almaktadır....
Örnek Rp'si
Elijah odasından içeri dinç bir şekilde içeri girdi.Odası geniş ve ferah görünüyordu.Pelerinini çıkarıp askısına astı.Sonra gömleğinin En üst düğmesini açıp kıravatını çıkarttı.Rahattı fakat daha da rahat olmak istiyordu.Penceresine gitti.Penceresini açıp dışarıda ki Mayıs kokusunu içine çekti.Bu aralar sigarayı tam olarak içmiyordu.Tek tük arada bir içiyordu.Öksürükleri de kesilmişti.St.Mungo’da bakıldığından beri kendine daha dikkat ediyordu.
Dışarıda uçan arabaları görünce kimisine dikkatli bakıyor kimisini de görmezden geliyordu. Sabah uykusunu tam almıştı.Ama yinede bir bardak Kahve istiyordu.Arkasını masasına döndü.Bir bardak kahve yarattı.Pencere’nin beklide bi süre açık kalması gerekiyordu.Geçen Cuma içtiği sigara perdelere kadar işlemişti.
Masasına doğru gitti. Perdesini tam açmıştı ,dışarıya görebilecek şekilde.Asasını masaya enine koydu.Sandalyesini çekip oturdu.Kahvesinin üstünden dumanı tütüyordu.İki eliyle sıkıca kavrayıp bi yudum aldı.İçi rahtlamıştı.Kahve içerken hep böyle rahatlıyordu.Sonra üstünden kötü bişey kokuyordu.Duman gibi bir şey kokuyordu.
Çekmecesinden Fransa’dan hediye gelen parfümünü çıkardı.Etkileyiciydi.Tırtıklı tutmaçlarından tutup tepesine 5-6 kere bastı.Üstü şimdi daha iyi kokuyordu.Ahşap çekmecesine tekrar parfümü koyup Çekmeceyi itti.Kahvesinden bi yudum daha aldı.Masasında duran peçeteyle ağzını sildi.Masasında bi Gelecek Postası duruyordu.
Bu sefer açmaya hiç niyeti yoktu. Çünkü Üç Süpürge’de bi tanesini okumuştu.Domuz Kafasında olan saldırıdan bahsediyordu.Gelecek Postası her zamanki gibi gine abartmayı bayılıyordu. Büyücüler hakkında olur olmaz şeyler yazmıştı. Hiç anlamı olmayan sıkıcı şeyler. Eline aldı , parşömeni buruşturup masasının altında duran teneke çöp kutusuna attı.Kahvesi az kalmıştı.
Kahvesini bitirdi. Sonra aklına arkadaşına verdiği söz geldi, hemen toparlanmaya başladı. Masasında ki kahve bardağını yok etti. Kapının yanına gitti. Askıdan pelerinini aldı. Askının yanında ki boy aynasına dikildi.Saçları her zamanki gibi dağınıktı.Hemen aynanın yanında ki büyük tarakla hızlı hızlı arkaya taradı.Sonra içini çekti ve odasından ayrıldı.
Koridorda ayak sesleri yükselirken Eli’de yavaşça Asansör’e doğru gidiyordu….
Not:Bu Rp benim Sihir Bakan'ıykenki Rp'mdi .Onu yazdım.Rp'leri çalan çaqallara da pis sünepeler demekle yetiniyorum