Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Rp Planlama Paz Eyl. 14, 2008 3:08 am | |
| senin uykun gelmiş aldatıyorum seni ama ülserim var yalan söyleyemiyorum! | |
|
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Rp Planlama Paz Eyl. 14, 2008 4:15 pm | |
| Rp yapmak isteyen bir gönüllü arıyorum xD
Edit: Bulundu. | |
|
Lesse J. Poule Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 13 Kan Statüsü : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki biridir...Hele eğlence konusunda zekasının sınırlarını zorlaya bilir... Hayvanı : Gelincik[Ametist]-ukalemun[Zoisite] Rp Yaşı : 11 Taraf : Tarafsız Rp Partneri : Şimdilik yok Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Rp Planlama Paz Eyl. 14, 2008 4:23 pm | |
| - Lesse J. Poule demiş ki:
- Evet ilk rp isteğimi dile getireyim buralardan.
Hafta içleri çok online olamam ..Bunu öncelikle belirteyim de .. Nese herhangi biri olabilir hiç fark etmez . Rp yapacak biri arıyorum xD | |
|
Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Rp Planlama Paz Eyl. 14, 2008 6:21 pm | |
| Ben d rp yapmak istiyorum duyurulur | |
|
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| |
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Rp Planlama Perş. Eyl. 18, 2008 8:02 am | |
| Cath istersen yapalım rp? | |
|
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Rp Planlama Perş. Eyl. 18, 2008 4:46 pm | |
| yapalım yapalımm yapalımm | |
|