| nuros, kelid, abaca? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 04, 2008 10:40 am | |
| SYB Prof'unun Hogwarts'taki odası nerde? Uyuyacam yeri bilmek istedim de... Ahırda mı yatıyıp kalkıyom. konuk ağırlıyorum? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 04, 2008 1:45 pm | |
| Kimsenin odası yok canım, kendi dersliklerinde başlık olarak açacaklar odalarını xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 04, 2008 9:18 pm | |
| profesör dışında yetişkin olma şansımız yok mu? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 04, 2008 9:20 pm | |
| Malesef, sadece öğrenciler ve profesörler var sitemizde.. |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Paz Eyl. 07, 2008 7:09 pm | |
| 11 yaşında bir çocuk karakterin boyu nasıl 1.68 veya 1.70 cm olur.? a) Dev kırmasıdır. x_x kaçınnn! b) Kafadan sallamıştır. XD tutmadı koko c) Hormon dengesi bozuktur. -_- geçmiş olsun kardeş... d) O aslında uzaydan gelmiş bir ajandır. XP kutsal kütük aşkına... e) Lord ona özel iksir içirip okula ajan diye sızdırmıştır... O_o kurguya bak zuhaha f) Küçükken devegücütazıhızı iksirinin kazanına düşmüş.... *_* Obelix aşkım nerelerdeydin? Hanginiz 11 yaşında 1.68 boya ulaştı? Hıııı.... Ulaşanlar lütfen doktorlarına hormon testi yaptırsın. İleride sorun yaşamamaları için. | |
|
| |
Criwulf P. Muddlerobe Hogwarts Müdürü
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 36 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 52 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Paz Eyl. 07, 2008 7:21 pm | |
| Dikkat edip siteyi takip ettiğin için çok teşekkürler Dylan Kendisini ben uyardım PM ile. "Düzelteceğim" dedi. | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 09, 2008 3:05 pm | |
| Okulun açılmamasına rağmen neden okulda rp yapanlar var? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 36 Kan Statüsü : Safkan Rp Yaşı : 52 Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 09, 2008 3:10 pm | |
| Artık yok | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 09, 2008 3:15 pm | |
| Teşekkürler ilgin için. Bir de geyik başlığında belirtmiştim ama okulun açılması kesinlikle ilgiyi canlı tutar. Millet bence sıkılmaya başladı, özelikle de benim okul kurgum fazla olduğu için fazla rp seçeneğim yok. O yüzden okulun açılma tarihi öne çekilse? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 09, 2008 3:18 pm | |
| Konuşuyoruz canım Murat'la, öne çekmek kolay aslında ama öğrenci az biraz, bu yüzden tereddütlüyüz fakat yine de görüşeceğiz konuyu, muç muç xD |
|
| |
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 09, 2008 3:19 pm | |
| Teememm, teşekkürler. ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 09, 2008 3:22 pm | |
| Şimdi okulu açarız ancak okul açılınca alımlar kapanacak. Yani bu da yeterince çoğunluk sağlanamayabilir demek oluyor. Ama eğer açalım diyorsanız ille de açarız. Sorun değil benim için : ) | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 11, 2008 12:32 am | |
| ya bunun için yeni başlık açmak istemedimm de Lejant bölümü nedir neye yaramaktadır nüçündür ben çözemedimm aydınlanmak istiorum bu konudaa:S | |
|
| |
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 11, 2008 12:44 am | |
| Karakterinin karakteristik özelliklerini, alışkanlıklarını, arkadaşlarını düşmanlarını yazacağın karakter kartı. | |
|
| |
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Perş. Eyl. 11, 2008 12:55 am | |
| heee herkes farklı bişiy yazmışta bişi anlaşılmıo.. tamam yazarm | |
|
| |
| Konu: Geri: nuros, kelid, abaca? Salı Eyl. 16, 2008 6:21 pm | |
| Ben quidditch dersinin bir an önce verilmesini istiyorum, merakla bekliyorum. | |
|
| |
| nuros, kelid, abaca? | |
|