| Şu An Dinliyorum ~ | |
|
+17Demetra Nyx Tranquilli Lesse J. Poule Kaitlynn Lara Andy Wendy J. Rousséau Cath Jade Evans Lorraine Agate Guillaume Kyrie Drakh Maureen Ava Tennant Dreamy Black Lucinda Arannox Elendithas Dagarkin Kyrie Morgana Kaitlin J. Rousséau Estelle J. Rousséau Criwulf P. Muddlerobe Dorothée J. Rousséau Dylan T. Rhys 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Demetra Nyx Tranquilli Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Kan Statüsü : Safkan En Belirgin Özelliği : kurnaz, kıvrak zekalı, sosyal Hayvanı : baykuş, kedi Taraf : Dark Side Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Kaitlynn Lara Andy Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 30 Lakap : Kate! Kan Statüsü : Safkan Asası : 12 İnç, Meşe ağacı, Anka telleği , Esnek En Belirgin Özelliği : Zeki, Suskun, Asil Hayvanı : Köpeği^Duffy Rp Yaşı : 11 Taraf : Tarafsız Rp Partneri : Henüz Yok^^ Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 8:11 pm | |
| | |
|
| |
Roxanne A. Svetlova Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Kan Statüsü : Safkan Asası : Vampir kanı, anka tüyü, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Sosyalist, Tanrıtanımaz, Veela Hayvanı : Kedisi Cressianna Rp Yaşı : 11 Taraf : Karanlık Taraf Rp Partneri : - İsterim xD Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 8:25 pm | |
| Blind Guardian - Mordred's Song
Değişti : Epica - Sensorium | |
|
| |
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 9:11 pm | |
| Led Zeppelin - No quarter | |
|
| |
Elendithas Dagarkin Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 8 Kan Statüsü : Muggle Doğumlu gibi.. Asası : Kayınağacı ve Tek Boynuzlu At Tüyü, 20 inç En Belirgin Özelliği : Zeki vb. Hayvanı : Örn: Baykuş Rp Yaşı : 12 Taraf : Örn: Karanlık Taraf Rp Partneri : Örn: Christina A. Carlisle Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 9:20 pm | |
| pink floyd-echoes rick wright r.i.p. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 9:21 pm | |
| Led Zeppelin - I can't quit you bebiş | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 9:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Ptsi Eyl. 15, 2008 9:35 pm | |
| LEd Zeppelin - Baby I'm gonna leave you | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 3:29 pm | |
| SOAD - The Unthinking Majority | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 4:59 pm | |
| | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 5:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 5:25 pm | |
| Sertab Erener - Aslolan Aşktır | |
|
| |
Roxanne A. Svetlova Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Kan Statüsü : Safkan Asası : Vampir kanı, anka tüyü, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Sosyalist, Tanrıtanımaz, Veela Hayvanı : Kedisi Cressianna Rp Yaşı : 11 Taraf : Karanlık Taraf Rp Partneri : - İsterim xD Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 5:46 pm | |
| Metallica - Seek and Destroy
| |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 6:22 pm | |
| We Don't Need Another Hero - Northern Kings | |
|
| |
Demetra Nyx Tranquilli Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Kan Statüsü : Safkan En Belirgin Özelliği : kurnaz, kıvrak zekalı, sosyal Hayvanı : baykuş, kedi Taraf : Dark Side Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Salı Eyl. 16, 2008 9:04 pm | |
| Sarah Brightman ~ Gothica | |
|
| |
Amber D. Deignan Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 10 Kan Statüsü : muggle doğumlu En Belirgin Özelliği : özgürlüğüne düşkünlüğü Rp Yaşı : 28 Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 1:01 am | |
| babyshambles - gang of gin | |
|
| |
Amy Lynn Longbottom Hufflepuff I. Sınıf
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 1:24 am | |
| Rammstein - İch Will
İle destekliyorum.Mutter'da oldukça güzeldir,lakin Rammstein'in yaptığı en vasat (vasat olmasına rağmen diğer gruplara göre harika denilebilir.) kliplerden birine sahip diyebilirim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 10 Kan Statüsü : muggle doğumlu En Belirgin Özelliği : özgürlüğüne düşkünlüğü Rp Yaşı : 28 Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 1:49 am | |
| sex pistols - this is not a love song | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 2:04 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 2:04 am | |
| Effie Briest - Mirror Rim | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 2:15 am | |
| RavenWoods - Bone house corporation | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 2:19 am | |
| Shiny toy guns - Stripped (en güzel depeche mode cover'ı seçtim az önce) | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Dinliyorum ~ Çarş. Eyl. 17, 2008 2:25 am | |
| | |
|
| |
| Şu An Dinliyorum ~ | |
|