| Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap | |
|
+6Issa Philippe Roxanne A. Svetlova Dylan T. Rhys Maureen Ava Tennant Lizzie Blanchflower Dorothée J. Rousséau 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 3:26 pm | |
| Bla bla bla.. |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 3:29 pm | |
| Yumuşak tavırlı ve doğal bir insan. Onunla konuşurken rahat olabilmek güzel bir şey. Umarım hep öyle kalır. | |
|
| |
Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 4:05 pm | |
| Mesaj atma bağımlısı, eğlenceli | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 4:08 pm | |
| Umarım beni tanıyabilmiştir diye düşündüğüm insan. Çok muhabettim yok ama olumlu düşüncelerim var kesinlikle. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 5:06 pm | |
| Kader ortağım, dert arkadaşım (sonu benzemesin lütfen, anladın sen) Önceleri uzak durup şimdi aramızda olmasına çok sevindiğim insan. O da bir uykusuz, gececi. Ama 3te kalkmasını kıskanıyorum açık söyleyim. | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 5:28 pm | |
| başka bir tür kader ortaklığımız vardı yeniside oldu. sanırım aynı omurilik soğanını paylaştık? Karnı yarık? İmam bayıldı? İmam bizi haşat etti. XD | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 5:40 pm | |
| Valla o 'imam' hırsını alamazsa bizi ejderhaya da yem edebilir. Etse yeridir. Sen kaç ben senin yerine de yanarım.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Ptsi Eyl. 15, 2008 5:51 pm | |
| ne öyle seni tek başına bırakıp kaçmak... Olmaz kader ortaklığı mahkumluğu vesaire yapıcaz işte... XD Yani bu abla cicidir ama muzur birinin şakasının içinde kurban olmuştur... Şuçlu benim .. Karamurat'ta benim, hakim amca.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Salı Eyl. 16, 2008 5:00 pm | |
| Yorumların adeta yetersiz kaldığı insan. Ama burada bir rp yapamadım üzülüyorum bak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Salı Eyl. 16, 2008 5:10 pm | |
| mini birler çalışkan 2'ler, tembel 3 ler derken kız büyüdü yaaaaaa olacak iş mi bu yahu... Rp canavarı... XD Karakter çukuru... (Yapalım. Sen başla. ben akarım alemlere...XD) | |
|
| |
Roxanne A. Svetlova Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Kan Statüsü : Safkan Asası : Vampir kanı, anka tüyü, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Sosyalist, Tanrıtanımaz, Veela Hayvanı : Kedisi Cressianna Rp Yaşı : 11 Taraf : Karanlık Taraf Rp Partneri : - İsterim xD Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Salı Eyl. 16, 2008 5:18 pm | |
| Tanımıyorm, ama lejantıma güzel demiş, teşekkür ^^ | |
|
| |
Issa Philippe Hufflepuff I. Sınıf
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Salı Eyl. 16, 2008 6:31 pm | |
| Sinemm, iyidir fazla konuşmamız olmadı ama sevdim ben seni xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Salı Eyl. 16, 2008 6:35 pm | |
| Uzun zamandan beri tanımıyorum çok yakın değiliz ama seviyorum seni. Hufflepuff girl. | |
|
| |
Amber D. Deignan Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 10 Kan Statüsü : muggle doğumlu En Belirgin Özelliği : özgürlüğüne düşkünlüğü Rp Yaşı : 28 Kayıt tarihi : 16/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:16 am | |
| şeker o şeker ^^ doroticik. pek severim kendisini. | |
|
| |
Lucius Alarcon Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:24 am | |
| | |
|
| |
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:28 am | |
| Edmıntım erkekim, agresif beyim Nalan'dan kaptım benim oldu, yeeyy! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 24 Kan Statüsü : Safkan Asası : Tek boynuzlu At T�y� En Belirgin Özelliği : Kavgac� Hayvanı : Kuzgun Rp Yaşı : 14 Taraf : Yanar D�ner Rp Partneri : Luke Cutwill Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:30 am | |
| Şupidom,domestos bahar çiçeğim,kosla oksi ekşınım... Daha ne diyeyim,tertemiz bir dünyaya taşıdın beni. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:32 am | |
| Edmıntım kaçır beni buralardan | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:33 am | |
| Kaçıcaz beraber ,eski köprünün altına, profesörler görmesin..
Mehtaba karşı, Adam dövücez, Müdür bey görmesin..
Az kaldı du. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:34 am | |
| Uuu çok aksiyon dolu bir dizi geliyor Dream Hogwarts'a... Macera, aşk, ihtiras ve doyasıya eğlence.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:37 am | |
| İkimiz için eğlenceli olacağı kesin ama başkaları buna ne der bilemiyorum tabi ki,Şupidom. Lucinda hakkında yorum: Kelimeler kiyafetsiz kalır,söz konusu Lucinda olduğunda.Hiyerogliflerle anlatmaya çalışacağım... Evet,galiba en uygunu bu.Bu da pek güzel diil ama Şupidoma layık olabilir mi bilmiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:41 am | |
| Oy yerim senin hiyeroglifini al bu da sana; | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:43 am | |
| Bu kadar da benzerlik olmaz yahu?
Hayır,bu iki resimdeki ünlü de birbiriyle evli sanırım.Bende seni kaçıracağıma göre,cuk oturdu yani? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap Çarş. Eyl. 17, 2008 2:44 am | |
| Niye seçtim sanıyorsun? | |
|
| |
| Üstteki Kullanıcı Hakkında Yorum Yap | |
|