Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Yeter artık! xD Paz Eyl. 14, 2008 6:11 pm | |
| 1.Sİ ~~~ 2.Sİ ~~~~ 3.SÜ ~~~ 4.SÜ ~~~ 5.Sİ NOT: 6. Sı yanlışlıkla olmuş xD ona oy vermeyin xP | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yeter artık! xD Paz Eyl. 14, 2008 6:49 pm | |
| 3. sü gayet güzel bence, yenisine gerek yok xD |
|
Lucinda Arannox Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 289 Yaş : 34 Kan Statüsü : Safkan (tam hani =P ) Asası : İncirağacı ve Bakire saçı - 14 inç Hayvanı : pisimiyav Rp Yaşı : 11 Taraf : Mor Taraf Rp Partneri : Dırimi Bilek Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Yeter artık! xD Paz Eyl. 14, 2008 6:50 pm | |
| Hayatım senin belli bir yeteneğin gözüküyor bunların hepsinde ama tek sorunun resmin uygun olmaması. yani resmi sadece yerleştiriyorsun onda da renklerde biraz düzenleme yapsan hani ne bileyim onun kenarlarını kesip yapıştırmışsın gibi gözüküyor hep. Bilmem anlatabildim mi içimden geçenleri? Çünkü geri kalanında o kadar da amatör olmadığın en azından kendini geliştirme çabasında olduğun çok bariz. Belki bu sadece benim yçntemimdir ama ben önce koyacağım ya da bütününü kullanacağım resimle bayağı bir oynarım. https://2img.net/h/i43.photobucket.com/albums/e352/cediechick/0_99d_6cbbf12c_L.jpg bak bu resmi kullandım şu anki imzamda, ne kadar üzerinde oynadığımı görüyor musun? Senin işini bozan tek şey resim, yoksa güzel yapıyorsun.
En son Lucinda Arannox tarafından Paz Eyl. 14, 2008 6:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Yeter artık! xD Paz Eyl. 14, 2008 6:51 pm | |
| Bence 3.'deki çerçeveyi inceltip, yazıyla ve silgiyle de azıcık oynarsan çok güzel olur. | |
|
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Yeter artık! xD Paz Eyl. 14, 2008 8:00 pm | |
| o resim nerde ver bari de soft silgi/brush artık ne kullanıyorsan seni kurtaralım ya da hfnercfrvıogurıoguv54yuvoıtj...... ne ya da sı... YODA olsun. GÜcü düşün Lizzie. Güce odaklan. Güç içinde ben biliyorum... | |
|
Lizzie Blanchflower Gryffindor I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 29 Kan Statüsü : Safkan Asası : Ejderha pençesi ve Griffin Tüyü, 18 inç En Belirgin Özelliği : Dağınık, vurdumduymaz Hayvanı : Hamster Rp Yaşı : 11 Taraf : Aydınlık Taraf xP Rp Partneri : Clark Andrews Kayıt tarihi : 11/09/08
| Konu: Geri: Yeter artık! xD Çarş. Eyl. 17, 2008 8:10 pm | |
| Uwwww Gaza geldim xD Msnini verirsen sna yollarım resmi sen o arkayı temizlersin güzelce | |
|
Cath Jade Evans Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 36 Kan Statüsü : Melez Asası : 10 inc Söğüt Tekboynuzlu at kılı En Belirgin Özelliği : Çatlak Hayvanı : Beyaz Kedi(Artemis) Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Yeter artık! xD Çarş. Eyl. 17, 2008 10:20 pm | |
| 5. 5. 5. ah ah hey gidi yıllar sene 1940 ben yine photoshopta imza yapıyorum... photoshopumu özledim yaaa biri bana photoshop versinnn allah rızası için nolurr | |
|