| RP yorumlama | |
|
+3Josette le Lieth Dorothée J. Rousséau Dylan T. Rhys 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: RP yorumlama Paz Eyl. 14, 2008 11:32 am | |
| Adı üstünde... Bul oku. Yorumunu, görüşünü yaz... Eleştir ama yerme.. Kişiselliği az kat, objektif ol. Hatta destek ol. XP Beni atlamak serbest.. XDDD Birini söyleyin onu yorumlayın bareeee.... | |
|
| |
Dorothée J. Rousséau Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Paz Eyl. 14, 2008 4:17 pm | |
| Çok farklı karakterlerine rastladım ve hepsinin de hakkını verdiğini gördüm. Hayatta örnek aldığım rp'cilerin başında gelir. Başarılarının devamını dilerim... ^^ | |
|
| |
Dylan T. Rhys Eski Yazıtlar Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: RP yorumlama Paz Eyl. 14, 2008 5:50 pm | |
| karakterin gerektirdiği lisanı kullanarak yazar. Yani büyükse o duruma göre, yaş olarak küçükse o düşünceye göre. aslında yaşından bayağı büyük bir iç yapısı var. (bu kısım şahsi oldu kabul XD Ben onu yaşı byük sanmıştım.). Türkçesine de hakimdir. Ünlü ünsüz ,büyük küçük vesaire dilbilgisi hakkındaki bilgisini gördük , yaşadık. Severim, olaya adaptasyonu ve kendisine göre olaya ekleri ile kurguya kendi rengini katmasını bilir. Espirilerini satır aralarında sergiler. Farklı kılıklarda, farklı yaşlardaki karakterleri başarılı olarak oynar. Kısaca Sıkay ile rp de aynı tavada kavrulmak zevklidir. | |
|
| |
Josette le Lieth Ravenclaw I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 12 Kan Statüsü : Safkan Asası : Dikenli Defne - Veela Saçı - 11.5 İnç - Yarı Bükülür Hayvanı : Kedi ~ Rora Rp Yaşı : 11 Taraf : Dark Side Rp Partneri : Şuan yok O.o Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Ptsi Eyl. 15, 2008 1:08 pm | |
| Rp konusunda dikkatimi çeken az kişiden biri ^^ Uzunluk yönünden rpleri yeterli, anlatım dili akıcı ve karakterini çok iyi yansıtıyor. Hiçbir eksiğini görmedim göreceğimi de sanmıyorum (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 261 Lakap : Sıkayvatır Kan Statüsü : Safkan Asası : 11 inç, gürgen ağacı, tek boynuzlu kılı, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Yalancı ve adaletli Hayvanı : - Rp Yaşı : 11 Taraf : Daha belli değil... Rp Partneri : Patrick Jefferson Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Ptsi Eyl. 15, 2008 3:30 pm | |
| En iyi hatırladığım rp'n büyük salondaki. Biraz fazla tekrar olmuş gibi, onun dışında güzel ama aynı zamanda biraz daha akıcı olabilirdi. Konuyu kafanda daha iyi toparlayabilirsen rp'ye daha rahat ve iyi dökersin diye düşünüyorum. ^^ | |
|
| |
Maureen Ava Tennant Biçim Değiştirme Profesörü & Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 59 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Düzen.. Rp Yaşı : 38 Rp Partneri : Dylan Ryhs Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Ptsi Eyl. 15, 2008 5:09 pm | |
| Rpnin yaşla bir ilgisi olmadığını kanıtlayan insan. Bir LoR olduğuna göre zaten iyi rpsinin olması normal. Ama rplerindeki mizahı ve olaya uyumunu seviyorum. Karakterlerini aşırı göstermemesini, olayı kendi değil de karakterin bakış açısından yansıtmayı başarıyor. Ne uzun yazıcam deyip kasar ne de kısacık bırakıp tadını damakta bırakır. Rplerini çok seviyorum. (Ha o şu an beni boğabilir henüz cevap yazmadım diye ama ruh halim pek charıma uymuyor) | |
|
| |
| Konu: Geri: RP yorumlama Salı Eyl. 16, 2008 6:27 pm | |
| Özellikle Patrick moduna girdiğinde onun rp'lerini okumak çok eğlenceli oluyor. Onun dışında kavgacı kız rp'lerinde korkuyorum, tırsıyorum. xD Moda girdiğinde çıkarması güç oluyor, karaktere bürünüyor direk. Nice rplerde görüşmek üzre efenim. | |
|
| |
Roxanne A. Svetlova Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 14 Kan Statüsü : Safkan Asası : Vampir kanı, anka tüyü, yarı bükülür En Belirgin Özelliği : Sosyalist, Tanrıtanımaz, Veela Hayvanı : Kedisi Cressianna Rp Yaşı : 11 Taraf : Karanlık Taraf Rp Partneri : - İsterim xD Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Salı Eyl. 16, 2008 6:57 pm | |
| Çok güzel RPleri var, gördüğüm çoğu yerde, siteyi onurlandıran bir RPci ^^ | |
|
| |
Demetra Nyx Tranquilli Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Kan Statüsü : Safkan En Belirgin Özelliği : kurnaz, kıvrak zekalı, sosyal Hayvanı : baykuş, kedi Taraf : Dark Side Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Salı Eyl. 16, 2008 8:56 pm | |
| Gerktiğinde kısa, gerektiğinde uzun yazan ama her zaman anlamLı yazan. Karakter oluşturmada orjinal fikirleri olan ve oynattığı karakteri okuyucuya taıtamına yansıtabilen bi RP'ci ^.^ | |
|
| |
Marveille Catty Wisténd Hufflepuff I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 8 Kan Statüsü : Melez En Belirgin Özelliği : Neşeli, şaşkın, şirin Hayvanı : Bukalemun [Millo] Rp Yaşı : 11 Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Salı Eyl. 16, 2008 9:46 pm | |
| Başkalarının cümlelerini olduğu gibi geçirmek yerine karakterinin söylenenleri yorumlayışını yazabilirsin. Çeşitli benzetmelerle cümlelerini sağlamlaştırırsan, bağlaçlar kullanarak daha akıcı bir hale getirirsen ve paragraflarını biraz daha kalınlaştırabilirsen daha iyi olur gibi geliyor bana. Belki de benim karakteri düşünceler içinde boğma gibi bir hastalığım olduğundandır ama bana karakterinin iç dünyasına biraz daha önem verebilirsin gibi geldi. Onların dışında genel anlamda oldukça iyi. ^^ | |
|
| |
Demetra Nyx Tranquilli Slytherin I. Sınıf
Mesaj Sayısı : 15 Kan Statüsü : Safkan En Belirgin Özelliği : kurnaz, kıvrak zekalı, sosyal Hayvanı : baykuş, kedi Taraf : Dark Side Kayıt tarihi : 13/09/08
| Konu: Geri: RP yorumlama Salı Eyl. 16, 2008 10:31 pm | |
| [bu sitedeki RP*mden bahsediyorsan 15 dakika içinde aciLiyetten çıkmış bir RPydi.. Bnce diğer sitelerdekileride değerlendirmelisin.. Yorumun için sağol. Catty'den dwm edinz..] | |
|
| |
| RP yorumlama | |
|